Paskaitų medžiaga

Dalykas: Kriminologija
Studijų programos: Teisė, Teisė ir valdymas
4 kursas
2003-2004 m.m.

 

Gerbiami studentai, 

Paskaitų skaidres sukūriau panaudodamas LTU Kriminologijos katedros lektoriaus Sauliaus Starkaus parengtus kriminologijos paskaitų konspektus ir kitą, mano surinktą, medžiagą. Paskaitų medžiagą palaipsniui tobulinu. Naujesnius paskaitų skaidrių variantus pateikiu su atitinkamomis pastabomis.

Čia pateikiu Microsoft-PowerPoint prezentacijų kompiuterines bylas, kurias galima atsispausdinti arba konvertuoti į Microsoft-Word ar kitas bylas (kaip tai padaryti?).

 

Kaip konvertuoti paskaitų prezentacijos PowerPoint bylą į Word bylą:

  1. Ant nuorodos, pavyzdžiui, "1 tema" spauskite dešinįjį pelės klavišą, pasirinkite "Save Target As..." ir išsaugokite (atsisiuskite) šios temos prezentacijos kompiuterinę bylą savo kompiuterio pasirinktame diske ir kataloge.

  2. Įeikite į diską ir katalogą, kuriame išsaugojote paskaitos prezentacijos kompiuterinę bylą ir ją paleiskite (startuokite).

  3. Microsoft PowerPoint programos lange vykdykite komandas: File -> Send To -> Microsoft Word... -> Pasirinkite vieną iš penkių variantų "Page layout in Microsoft Word" (pabandykite įvairius variantus, pasirinkite, kuris Jums labiausiai patinka) -> Spauskite OK -> Išsaugokite Word bylą, vykdydami File -> Save As...

 

 Lektorius dr. Alfredas Kiškis
el. paštas akiskis@mruni.lt
tel. (8 5) 2497138.


Atgal į "Studentams"

Redaguota: 2005-02-11